Jeg er sådan en type, der elsker at shoppe nye ting og være med på moden og have de sidste nye gadgets. Jeg er vist lidt af en first mover. Jeg vil helst være helt i front og være den første til at flashe nyt grej. Det er selvfølgelig en lidt dyr hobby eller dille vil nogen måske påpege og jeg er helt enig. Det giver sig selv, at det er en lidt dyr livsstil – og måske er det netop det, der er så attraktivt ved det hele. Den ekstravagante livsstil styrker mit image og min selvtillid. Jeg giver indtryk af, at jeg har styr på det. Jeg har selvfølgelig investeret i en iPhone 12 i år, som jeg er glad for og elsker at flashe. Men jeg ved, at den snart skal sælges videre, så jeg har også købt et par iPhone 12 mobilcovers, der kan beskytte den mod slag og ridser, så den kan holde sig pæn. Desuden er bagsiden af telefonen af glas, så det er en rigtig god idé at beskytte den. Derudover er iPhone 12 mobilcovers endnu en lækker ting, som jeg kan hygge mig med at shoppe.

iPhone 12 mobilcovers beskytter mod slid

Nå, men tilbage til den dyre livsstil. For at jeg kan have råd til at leve på denne her måde, så er jeg nødt til at sælge tingene igen og det skal helst være ret hurtigt, så tingene stadig er forholdsvis nye og stadig sælges i butikkerne til fuld pris. Jeg bliver derfor nødt til at passe rigtig godt på tingene, så de har minimale brugsspor og det er lige netop her, at iPhone 12 mobilcovers kommer ind i billedet. Som jeg nævnte tidligere, så skal jeg nok snart sælge min iPhone 12 videre, så jeg er klar til at købe den næste model, der kommer på markedet. Jeg ved ikke om jeg er en rigtig shopaholic, jeg kan bare godt lide at være med på det sidste nye og så må jeg sælge ud af det gamle – der altså så ikke må være alt for gammelt og alt for slidt.